20 Eylül 2014 Cumartesi

Samsun Smart Tv Türksat 4a nasıl ayarlanır?

Samsun Smart Tv Türksat 4a nasıl ayarlanır? Türkiye'de bugünlerde en bütük problem akşam
evlerine döndüklerinde Tv kanallarının hiçbirinin açılmadığını gören ailerle dolu :))

Bende aynı problemi yaşadım ve uzun uğraşlar sonucu Samsun Smart TV min tüm kanal ayarlarını arayıp buldum.

Samsun Smart Tv biraz karışık menüsü ile biraz uğraştıracağı için hala sorun yaşayanlara basit bir anlatımla kanallarınıza kavuşturmaya çalışacağım.


Samsun Smart Tv nizin Menü bölümünden  YAYIN sekmesinden KANAL DÜZENLE girerek TÜMÜNÜ SEÇ diyerek bütün kanalları siliyoruz.

Sonraki Adımda  yine MENÜ ve Kanal Ayarları menüsünden UYDU SİSTEMİ menüsü seçilerek şifre olarak 4 tane 0 0 0 0 tuşlanmalı ve açılan menüden TÜM AYARLARI SIFIRLA tuşlanmalıdır. Bütün ayarlar sıfırlandıktan sonra Uydu Seçimi bölümünden Turksat 42E seçilip kaydedilmelidir. Sonraki adımda LNB gücü AÇIK olarak belirlenmelidir. Sonraki sekmeden LNB AYARLARI seçilip sırasıyla Transponder ayarı 11844 olarak ayarlanmalıdır. Sonraki DiSEqC Modu 1/4 olarak ayarlanmalıdır.Diğer menü LNB Osilatörleri Alt 9750 Mhz olmalıdır.

Bu işlemler tatmalndıktan sonra tekrar Kanal Ayarları menüsüne girilip MANUEL ARAMA seçilmeli ve Turksat 42E Tara denilerek  Transponder 11844 Seçilmeli ve H/L si 2222 olarak belirlenmelidir. Sonra Şebeke Arama ETKİNLEŞTİR yapılarak aramaya başlatılabilir. Kanallar aranacak ve artık bütün kanallarınız izlenmeye hazırıdır.

Kısaca size Samsun Smart Tv Türksat 4a nasıl ayarlanır? anlatmaya çalıştım. Takıldığınız yerler olursa yorum yazarsanız sizlere yardımcı olabilirim.

Eğlenceli Seyirler :))


Anahtar kelimeler: Türksat 4a uydusu, Türksat 4a nasıl ayarlanır, Türksat 4a ayar, Türksat 4a ayarları, Türksat 4a kanal listesi, Türksat 4a tüm kanallar, Türksat 4a yeni kanallar, Türksat 4a uydusu yeni kanallar, Türksat 4a kurulum, Türksat 4a kurulumu nasıl yapılır, yeni uydu Türksat 4a nasıl ayarlanır, Türksat 4a uydusu ayarlama, Türksat 4a çanak anten ayarlama, Türksat 4a ayar menüsü, uydu nasıl ayarlanır, Türksat 4a ayarlama , Türksat 4a kanal frekansları, Türksat 4a otomatik ayarlama, Türksat 4a’da otomatik kanal yükleme, Türksat 4a kanal tüm listesi, Türksat 4a tüm kanallar, Türksat 4a HD kanallar, HD kanallar listesi, Türksat 4a Digitürk ayarlama, Türksat 4a D smart ayarlama, Türksat 4a uydunet ayarlama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder