11 Mart 2012 Pazar

Çarşı Pazar 2012 Dükkanımız Açılmıştır

Çarşı Pazar 2012 Dükkanımız Açılmıştır. 2012 yılında faaliyete başlamış olduğumuz ürünlerin satışına ÇarşıPazar2012 dükkanımız ile devam etmekteyiz.

Türkiyenin en büyük online alışveriş siteleri olan Gittigidiyor, Sahibinden.com ve Sanalpazar.com aracılığı ile sizlere en güvenilir şekilde ihtiyacınız olan ürünleri ulaştırıyoruz.


2012 Model Arabalı Yataklar, Arabalı yatak takımları, Arabalı yatak setleri, Arabalı yatak genç odaları, Portatif dolaplar,Portatif Gardroplar, Silinebilir portatif gardroplar, Raflı gardroplar,Çeşitli portatif gardroplar, 2012 yazına özel mayolar, mayo çeşitleri,bikini çeşitleri,mayokni, mayokini çeşitlerini sizlerle buluşturuyoruz!

Ürünlerimizi müşteri memnuniyeti odaklı olarak siz değerli müşterilerimize sunmaktayız. Şuan satışta olan dükkan ürünlerimizi görebilirsiniz.

Arabalı yatak çeşitlerimize gittigidiyor üzerinden buradan, portatif silinebilir ve raflı gardroplarımıza gittigidiyor üzerinden burdan, mayo,bikini ve mayokini çeşitlerimize gittigidiyor üzerinden ulaşmak için buradan giriş yapabilirsiniz.

DÜKKANIMIZI 2012 YILINDA AÇMIŞ OLUP TÜM ÜRÜNLERİMİZİ YÜKSEK KALİTE VE ŞOK FİYATLARLA, SADECE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ODAKLI SİZLERE SUNUYORUZ!ARABALI YATAK,BEBEK ARABALARI,MAYO,BİKİNİ,PUSETLER, PORTATİF BEZ DOLAPLAR,GENÇ ODALARI\'NI YÜKSEK KALİTE İLE SİZLERE SUNMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ.


Çarşı Pazar 2012 dükkan ürünlerimize buradan ulaşabilirsiniz.



Çarşı Pazar 2012 resmi websitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder