30 Temmuz 2011 Cumartesi

Yazabilmek istemektir

Yazabilmek istemektir. Yıllardır hep blog yazarım. Yazmayıda severim. Bazen düzenli bazen düzensiz yazarım ama yazarım:)

Blog deyince akla artık ticaret, para kazanmak geliyor. Oysaki blog bir web günlüğüdür. Tabi artık bu amacını aştı...

Ben ruh halime göre yazılar yazmayı seviyorum. Bugün siyasi içselliğim patak verdiyse siyasi yazarım, Galatasaray aşkım depreşmişse Galatasaray derim başkabirşey demem:))


 Bazende duygusallığa bürünürüm işte o zaman kendimi bir yazar gibi o okyonusun ortasından alır gökteki bulutların üstünde dans eden yrgun bir martı gibi süzülür dururum...

Aslında günlük çevremize baktığımızda yazacak birçok şey görebiliyoruz ama işte yazmak istemek gerek. Birçok kişinin içi öylesine doludur ki ama yazmak hiç aklına gelmez.

Mesela artık çoğu gazete siteleri blog bölümleri açtılar ve binlerce kişiler oralarda yazıyorlar. Yazılanları okuyorum çok değerli yazılar kaleme alınıyor. Yazabilmek istemek olduğu için bir an önce isteyin ve yazın.

Bazılarına yazmak saçma geliyormuş. Benim özelim bende kalmalıdır diyorlar. Yahu sana kimse erkek arkadaşınla pastane köşelerinde dudaktan öğüştüğünü kocanla yataktki fantazilerini kimse paylaş demiyorki. Hayatta olan herşeyi kendince kaleme al ve paylaş. Görüşlerini düşüncelerini ve yorumlarını insanlarda okuyarak birşeyler öğrensin ve yorumlarıyla sana destek olsunlar.

Düşünsenize hayatta kimse yazmıyor, yazarlar yok, şairler yok...Odun gibi insan olurduk bee...Buraya 3--5 aşk şiiri yazsam kopyala yapıştır yapıp sevgiline aş mesajları atardın ama nah bulursun :))

Kendi emeğini kendi düşünceni yazki okurunda seni tanısın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder